bg-categories

Termeni si conditii

Site-ul www.activerus.ro se supune anumitor termeni și condiții legale. Prin utilizarea site-ului, îți dai acordul asupra acestor termeni și condiții, așa că recomandarea noastră este să le citești cu atenție. Societatea răspunzătoare de site, și anume SC ACTIVE RUS SRL își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi, fără vreo notificare prealabilă, motiv pentru care îți recomandăm să recitești termenii și condițiile ori de câte ori este nevoie.

Site-ul www.activerus.ro este destinat doar publicului care a împlinit vârsta majoratului, indiferent de țara în care se află. Accesând prezenta pagină vei avea întotdeauna acces la cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor de utilizare a site-ului www.activerus.ro.

 • DEFINIȚII:
 • Site-ul www.activerus.ro (denumit în continuare „Site-ul„) este administrat de SC ACTIVE RUS SRL, denumită în continuare: „Societate”. Societatea are sediul social în: Sat Livezile, nr. 404, Comuna Livezile, Bistrita-Nasaud și Nr. Ord. Reg. Comerțului: J6/881/22.06.2022.
 • Persoana care vizitează, comandă și achiziționează servicii prin intermediul site-ului este denumită „client”.
 • Fotografiile, textele, graficele, imaginile, video-urile, datele tehnice și absolut orice informație, sub orice formă prezentă pe site va fi numită în continuare: „conținut”.
 • DREPTURI DE AUTOR
 • Intregul conținut al site-ului www.activerus.ro este proprietatea Societății sau a clienților săi, fiind apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
 • Folosirea fără acordul Societății a oricăror elemente din site, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).
 • Astfel, este interzisă în mod expres copierea conținutului, indiferent dacă acest lucru se realizează manual sau automatizat cu ajutorul programelor/softurilor/dispozitivelor externe. De asemenea, este interzisă citarea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri, pentru analize sau comparații de orice fel, fără acordul exclusiv al Societății.
 • Societatea deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu ai dreptul să redistribui, vinzi, decompilezi, dezasamblezi aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.
 • Problemele legate de drepturile de proprietate intelectuală, se raportează la următoarea adresa de e-mail: office@activerus.ro sau la numerele de telefon: 0742688487.
 • DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul îți pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.

Accesul și utilizarea site-ului sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Site-ul www.activerus.ro se ocupă cu oferirea de servicii în ceea ce privește organizarea de evenimente în sălile puse la dispoziție de Societate.

 • POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Accesul pe acest site se supune Politicii de confidențialitate și implică acceptul tău cu privire la aceasta, reprezentând o înțelegere între părți.

 • INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site îți sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea ta sau posibilitatea de a te contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Societății, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrării electronice.

 • POLITICA DE PREȚURI ȘI SERVICII
 • Societatea își rezervă dreptul de a introduce sau de a modifica prețuri oricând, fără o notificare în prealabil.
 • Prin achiziționarea serviciilor de pe acest site îți dai acordul expres ca numele tău sau serviciile pe care ți le-am oferit să apară la secțiunile dedicate clienților noștri, precum: „Studii de caz”, „Clienți”, „Blog Posts”, „Newsletter”, „Portofoliu” etc.
 • NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Societății. Societatea nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizarea site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau a altor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Societatea nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la servicii, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Societății în lipsa unor acorduri ulterioare, exemplu: Contract de prestări servicii.

 • OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Societatea nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori și te asigură că va depune toate eforturile pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Societatea prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pe office@activerus.ro sau la numerele de telefon: 0742688487, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

 • LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Societate utile în legătură cu conținutul site-ului și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Societatea nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

 • INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

 • prelucrarea acestor date de către Societate
 • primirea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
 • soluționarea de către Societate a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate;
 • alte activități întreprinse de Societate și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Societatea va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării acestuia, te rugăm să ne contactezi la adresa: office@activerus.ro sau la numerele de telefon: 0742688487.

Call me back